Mobil alkalmazás

Örömmel adjuk hírül, hogy elkészült a Vadonleső mobil alkalmazás új verziója, amelyben számos újítást sikerült megvalósítanunk. Mivel az új változatban teljesen más alapokról építkeztünk, mint az eddig használt alkalmazás, ezért kérjük, hogy mielőbb telepítsd az alábbi ikonokra kattintva:

Szerezd meg: Google PlayLetölthető az AppStore-ból   

Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat (részletes használati útmutató PDF):

  • Észlelés beküldése csak bejelentkezést követően lehetséges. Ezt elég csak egyszer megtenni, az alkalmazás megjegyzi a felhasználói adataidat (email cím, név) és automatikusan csatolja az összes beküldött ponthoz. A bejelentkezési adatok egészen addig megmaradnak az eszközön, amíg el nem távolítod az alkalmazást, vagy manuálisan is törölhetők az Adataim oldalon amely a Főmenüből érhető el.
  • Ha a beküldés idején éppen nincs internetkapcsolat, az észlelést az eszközön tároljuk (Adataim / Offline). A tárolt pontokat később egyesével tudod beküldeni, amikor már helyreállt a kapcsolat. A tárolt pontokkal kapcsolatban fontos tudni, hogy ezek is csak addig maradnak meg az eszközön, amíg el nem távolítod az alkalmazást, vagy ki nem jelentkezel az Adataim menüpontban.
  • Az észlelés során csatolhatsz egy fotót is az eszköz kamerájával (fotók utólagos ponthoz csatolásra csak az internetes feületen van lehetőség).
  • A Térkép oldalon megjelenő pontokat lehet faj és időszak alapján is szűrni.
  • Ha a használat során bármilyen észrevételed van vagy hibát találsz, kérjük jelezd nekünk az alkalmazás Vadonleső Központ / Kapcsolat oldalán, a Kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy a vadonlesoprogram@gmail.com fejlesztői email-címen.

A Google Play és a Google Play-logó a Google LLC védjegyei. Az AppStore és az Apple-logó az Apple Inc. védjegyei.